Wie is

Over mijzelf

Mijn jeugd bracht ik door in Nieuw Roden en vanaf 1994 woonachtig in Zevenhuizen. In 1996 heb ik de opleiding HBO- Maatschappelijk Werk afgerond en ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties. In 2011 ben ik gestart als zelfstandig maatschappelijk werker. Naast het werk heb ik me veelvuldig bezig gehouden met vrijwilligerswerk en bestuursfuncties.

Door mijn werkervaring en vrijwillige werkzaamheden, weet ik dat ik een sterk organiserend vermogen heb. Ook kan ik goed schakelen tussen situaties en weet goed aan te sluiten bij personen en gezinnen. Het spreken van dialect ervaar ik tevens als een fijne aanvulling.

Opleiding Uitvaartbegeleider

In 2015 heb ik bij Meander te Zwolle een uitgebreide opleiding voor Uitvaartbegeleider gevolgd. Deze opleiding en mijn jarenlange werkervaring als maatschappelijk werker, hebben een basis gevormd voor mijn professionele, maar persoonlijke werkhouding.

Coby Kuiper

Contactgegevens

  Coby Kuiper
Uitvaartverzorger
  06 1918 7086
  info@cobykuiper.nl
  KvK 22277153
  Privacy policy
 

Zevenhuizen Nieuw Roden Haulerwijk Leek 9354 9351 9311 8433

Contact opnemen?

Hier vind je mijn contactgegevens. Heb je een vraag? Maak gerust gebruik van het formulier. Ik zorg er dan voor dat je spoedig een antwoord krijgt.